Home

Broekrock ’16: za 3 en zo 4 september

De Broekrock Popquiz begint op zaterdag om 16:00u! Aanmelden kan nog via popkwis@broekrock.nl
broekrock16-680

broekrockbg

Welkom op de site van Broekrock, het enigste echtste Broeklander rockfestival – en dan nog GRATIS toegankelijk ook, net zo gemakkelijk!

Broekrock wordt het 1e weekend van september gehouden, dwz het eerste weekend dat volledig in september valt. Broekrock is namelijk fervent tegenstander van de maand augustus. De volgende editie staat gepland op za 3 en zo 4 september 2016.

Broekrock ’16 belooft een enorm mooie editie te worden, we beginnen met een enorme surprise act, een groot eetfestijn, supertoffe bands zowel op zaterdag als zondag, tussendoor dj’s en de mooiste en meest frappante acts in Live in the Living!

Broekrock After Festival Movies

Op de afgelopen editie hielden Bart de Haan en Stefan Klein Koerkamp een workshop “hoe maak je een te gekke after festival movie”. Vervolgens konden alle bezoekers aan de slag om footage te schieten met eigen mobieltje. Tegen het einde van het festival hadden Stefan en Bart het resultaat klaar: een filmpje waarop Broekrock nòg leuker lijkt dan het is, inclusief echt alle cliché’s die in de betere festival after movie thuis horen. Tel u even mee?
festival_aftermovie_broekrock
Naast deze fanstastische officiële after movie kwam er ook nog een inzending van Herjen Oldenbeuving, geniet u even mee?
festival_aftermovie_herjen

Nog geen vierkante ogen? hierbij gewoon nog een filmpje; gemaakt door onze Roland:

youtube_embed

facebook broekrock

Programma
Info
Artwork